ESCOLA DE DANSA
365
page-template-default,page,page-id-365,stockholm-core-1.0.6,select-theme-ver-5.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

ESCOLA DE DANSA

L’Escola de Dansa de l’Esbart de Mollet forma nens, nenes i adolescents en les bases de la dansa tradicional catalana. A diferència del Cos de Dansa, la dansa tradicional és l’eix principal de treball per a l’escola. Aquesta base tradicional resulta indispensable perquè, un cop passin a formar part del Cos de Dansa, puguin evolucionar-la, citar-la i transformar-la en cada un dels espectacles que dansaran.

 

L’Escola de Dansa de l’Esbart s’estructura en tres grups, en funció de l’edat i els objectius proposats, i estan dirigits per un equip de monitors que formen part del Cos de Dansa de l’entitat.

 

A partir d’un rigorós programa, on la dansa és el fil conductor, cada grup prepara un repertori que serveix per compondre les actuacions que s’apleguen en dos espectacles: Balls de plaça i Cançons en dansa. A més a més, els grups de l’Escola de Dansa també participen en les ballades del Ball de Gitanes que es duen a terme a diversos pobles vallesans.