Avís Legal
527
page-template-default,page,page-id-527,stockholm-core-1.0.6,select-theme-ver-5.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

AVÍS LEGAL

 

El domini: esbartmollet.cat és propietat de l’associació Ball de Gitanes i Esbart Dansaire de Mollet del Vallès, en endavant Esbart de Mollet, amb  NIF-G58685181, amb domicili a Mollet del Vallès, Rambla Balmes, 2. Contacte: per telèfon 600556633 o per correu electrònic info@esbartmollet.cat.

 

Propietat Intel·lectual

La totalitat d’aquesta pàgina web està protegida per drets de propietat industrial o intel·lectual que l’usuari ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, la comunicació o la distribució dels materials inclosos en aquesta pàgina web sense autorització expressa de l’Esbart de Mollet.

 

Responsabilitat dels enllaços

L’Esbart de Mollet rebutja la responsabilitat sobre la informació continguda en pàgines web i altres formats digitals de tercers als que es pugui accedir des de la seva pàgina web.

 

Protecció de dades

Tota informació rebuda dels usuaris d’aquest lloc web serà tractada amb la màxima confidencialitat. En compliment d’allò que preveu la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades personals i reglamentació complementària, així com la Llei 34/2002 d’11 de juliol de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, s’informa als usuaris que les dades personals que facilitin a l’Esbart de Mollet seran incorporades a un fitxer del qual l’Esbart de Mollet és el titular, i seran utilitzades exclusivament per la finalitat per la qual han estat recollides.

Els usuaris que facilitin les seves dades, consenten expressament la cessió a tercers de les seves dades, sempre dintre de les finalitats per les quals han estat recollides. En tots els casos, els cessionaris podran exercir els seus drets d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació, per correu postal: Ball de Gitanes i Esbart Dansaire de Mollet del Vallès Rambla Balmes, 2, 08100 Mollet del Vallès o per correu electrònic info@esbartmollet.cat.