SOM DANSA, de Llevant a Ponent
299
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-299,stockholm-core-1.0.6,select-theme-ver-5.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

SOM DANSA, de Llevant a Ponent

Any d’estrena: 2013

En els temps que corren, volem recordar que parlem una llengua antiga i potent, una llengua que ens uneix a tots i a totes. Malgrat que alguns vulguin fer servir la llengua com una arma de confrontació, aquest fet cultural identitari és fonamental i, és també, la força que tenim per conquerir el futur.

 

La diversitat lingüística de la llengua catalana ens porta a descobrir i entendre la parla de la Franja, de l’Alguer, del País Valencià, de les Illes… i ballem les paraules de totes les maneres, com ho fa la nostra llengua de llevant a ponent.

 

Revisem músiques i danses d’arrel tradicional ja existents, i n’aportem de nova creació. Actualitzem melodies populars i les posem en moviment, per dibuixar un recorregut, creatiu i reivindicatiu, amb la certesa que, aquest cop, ens ha de servir per donar sentit al nostre viatge.

Música:

Sol de nit, Marcel Casellas, Xavier Batllés, Agustí Cohí, Xavier Capellas, Música Nostra

Coreografia:

Albert Sans, Salvador Melo i Joan Vallbona

Muntatge musical:

Xavier Batllés

Vestuari:

Jordi Roig

Realització de vestuari:

Taller Nena de la Perla, Gotetti sastreria teatral

Textos:

Glòria Arimon

Imatges:

Gemma Tantinyà

Fotografies web:

Josep Aznar